Termeni si conditii

Adaugat de: Iulian Szasz pe Sun, Apr 29th 2012, 14:51  

Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, compania eSian Advertising SRL va fi numita cu termenul "proprietar", iar termenul "portal" se refera la portalul www.retete-bune.ro

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza portalul, indiferent de motivul pentru care o fac.

Portalul retete-bune.ro ofera utilizatorilor servicii online, printre acestea numaranduse accesul la baza de date cu retete culinare si la newsletterul cu specific gastronomic. Toate serviciile oferite prin intermediul portalului sunt subiectul acestui acord de utilizare. Portalul si serviciile pot contine si publicitate sub toate formele posibile si legale (bannere, casete, pagini de prezentare, inserturi publicitare in buletine electronice etc), deoarece publicitatea este necesara portalului pentru finantarea serviciilor gratuite.

Contul de membru, parola si securitatea datelor

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, eSian Advertising nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte..
Utilizatorul trebuie sa anunte administratorul portalului de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau. 
eSian Advertising a luat toate masurile care le stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata, motiv pentru care eSian Advertising nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de companie. 
Utilizatorul se obliga:
a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, românesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; 
d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala; 
e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice;
f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri;

eSian Advertising poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. 
Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si noutati, ii garantati firmei eSian Advertising dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. 
www.retete-bune.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile utilizatorilor despre restaurante,pizzerii, etc. postate pe acest portal.

Drepturi de proprietate intelectuala

eSian Advertising autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. 
Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate
Corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.
eSian Advertising nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale. 
Atat retetele cat si continutul publicat de catre utilizatori pe siteul www.retete-bune.ro poate fi folosit in scopuri editoriale in folosul siteului www.retete-bune.ro.

Regulament folosire forum discutii

Forumul de discutii de pe acest site se vrea in primul rand a fi o modalitate civilizata de impartasire a cunostintelor legate de domeniul culinar, de contributie la un proiect deschis si un mijloc placut de comunicare. De aceea regulile acestui forum tin mai mult de "buna crestere" si mai putin de restrictii. In plus va rugam sa participati la dezvoltarea acestui regulament daca intalniti situatii deranjate neacoperite de regulile site-ului.

Urmatoarele reguli sunt valabile:

1. Nu se accepta nici o forma de limbaj trivial. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge orice subiect care contine astfel de termeni, eventual sa ii suspende pe cel (cei) implicati in folosirea vulgaritatilor pe forum. 

2. Discutiile trebuie postate in categoria corespunzatoare, si trebuie evitata deschiderea de topicuri duplicate. 

3. Reclama nu este permisa in interiorul forumului decat in conditiile urmatoare:

- promovare prin intermediul ofertelor oferite de www.retete-bune.ro
- experiente legate de anumite restaurante, pizzerii, etc. in categoria specifica din forum 
- specificarea unei referinte (ex: carte de bucate) in cazul prezentarii unei retete din aceasta. 

4. Utilizatorii se obliga sa specifice sursa retetelor - atunci au ca sursa integrala o alta resursa (site - carte de bucate). Pentru toate celelalte date legate de domeniul culinar - ne rezervam dreptul de a le folosi in alta parte a site-ului sau eventuale publicatii online. Prin acest punct va dati acordul folosirii de catre www.retete-bune.ro acestor date. 

5. Odata postate pe forum mesajele, retetele etc. intra in proprietatea forumului. Userul isi poate modifica mesajele fara a leza iremediabil discutia din topic. 

5.1 Userul nu are dreptul sa ceara stergerea in totalitate a mesajelor postate pe forum, acest lucru ramanand NUMAI la latitudinea administratorilor www.retete-bune.ro

5.2 Este interzis stergerea tuturor pozelor postate pe forum de un singur user.

5.3 Pentru stergerea, modificarea a mai mult de 10 mesaje pe forum a unui user acestuia i se poate restrictiona accesul la forum sau chiar stergerea contului.

6. Moderatorii au ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste respectarea acestui regulament si nu sunt obligati sa isi justifice actiunile facute in litera acestuia. In caz de abuz puteti contacta administratorii. 

6.1. Moderatorii vor inchide orice discutii care depaseste 20 de pagini, si vor deschide o continuare a acestora, pentru a evita aglomerarea forumului. 

7. Ne rezervam dreptul de a schimba acest regulament in orice moment in care vom considera ca se impune acest lucru. 

8. In momentul folosirii forumului de discutie se considera ca ati citit acest regulament si ca sunteti de acord cu toate punctele lui.

 

Informatii legate de marca

Denumirea retete-bune.ro, sigla retete-bune.ro este marca inregistrata a eSian Advertising. Marca eSian Advertising nu poate fi afisata sau utilizata sub nici o forma fara acordul expres al eSian Advertising. 


eSian Advertising respecta proprietatea intelectuala a altora si le cere utilizatorilor sai sa faca acelasi lucru. Inform Media poate, in anumite circumstante, fara o notificare prealabila, sa dezactiveze si/sau inchida conturile acelor utilizatori care incalca in mod repetat Termenii si Conditiile de utilizare. In cazul in care considerati ca materialele dvs. au fost copiate intr-un mod care incalca drepturile de autor, sau proprietatea intelectuala a fost afectata, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii: 
1.o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului drepturilor de autor; 
2.o descriere a locatiei materialului copiat pe website; 
3.adresa dvs., numarul de telefon si adresa de email; 
4.o declaratie prin care afirmati cu buna credinta ca sunteti convins ca materialul in cauza nu are autorizatie de publicare de la autorul sau, sau prin lege; 
5.o declaratie, facuta sub sanctiunea de sperjur, ca cele afirmate mai sus sunt informatii exacte si ca sunteti autorul de drept al materialului, sau autorizat de catre acesta sa sustineti cele mentionate mai sus in numele sau.

 

Clauze de neraspundere

Site-ul www.retete-bune.ro este un site cu continut informativ. 
Site-ul www.retete-bune.ro   are informatii din mai multe surse, astfel incat eSian Advertising nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. 
v nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul www.retete-bune.ro
Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru eSian Advertising 
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea eSian Advertising

eSian Advertising nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.retete-bune.ro  sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. 
La luarea unor decizii, care s-ar baza pe informatiile din acest site, recomandam consultarea si altor surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinand in totalitate utilizatorului www.retete-bune.ro
eSian Advertising nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

eSian Advertising poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului www.retete-bune.ro de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor eSian Advertising si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

 
 
 
 

Stiri, noutati

Festivalul Toamnei la Roman 5 - 6 octombrie 2013

         Cele trei entităţi (Zahăr Mărgăritar, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, Primăria Municipiului Roman) au decis ca acest eveniment să fie...

Campionatul International de Gatit in Aer Liber - Cupa Aradului 2013

„Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber” este un eveniment tip competiţie şi este organizat la nivel internaţional. La acest  eveniment participă...

mai multe stiri...
Miscare si Alimentatie sanatoasa cu Florentina

Hrisca

 

Hranitoare, aromata, gustoasa chiar, este un aliment intalnit in bucataria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice. Se consuma plantele verzi, plantulele (de 5-7 zile), si fructele, care sunt tari, asemanatoare cu semintele de floarea soarelui, dar mult mai mici in dimensiuni, denumite stiintific achene.

Ultimele comentarii

dianaddd1 -  Schwaben-Hof Gast...

Privelistea, aerul curat si mancarea specific nemteasca , te imbie la o mica escapada din cotidian. :)

 
pontri24 -  Schwaben-Hof Gast...

Superb ca si locatie, mancare si deservire super ok.Gazde extraordinare de amabile :)

 
moldovan.adrian.14 -  Schwaben-Hof Gast...

Locatia superba, mancarea foarte buna :) dar cel mai important implicarea proprietarilor la gatit :) Sunt gazde perf...

 
levi.szasz.7 -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare excelenta. Locatie retrasa,dar deosebit de frumoasa. Pret corect,un pic piperat poate. Servire ok.

 
darabont.bianca -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare gustoasa, raport calitate-pret relativ echilibrat, cantitate suficienta.

 

Schwaben-Hof Gasthaus

Restaurantul Schwaben-Hof Gasthaus va asteapta sa-i treceti pragul pentru a putea gusta din mancarea pregatita cu multa dragoste. 

Vino sa incerci specialitatea casei Coada de bovina in sos de vin rosu, sau poate cel ma...