Retete

Grosimea depinde de preferinţele fiecăruia. Se unge aluatul întins cu suc de roşii şi busuioc şi se presară ingredientele de topping: mai întâi caşcavalul, apoi şunca presată, ciupercile, ardeiul şi roşiile.

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

 

Aluatul de pizza se face foarte uşor, chiar dacă trebuie lăsat la crescut. Se amestecă apa calduţă (nu fierbinte!!!!) cu zahărul, sarea şi drojdia. Se lasă putin până se topesc. Se pune şi uleiul. Apoi se adaugă făina treptat, amestecând  bine, apoi frământând cu...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

 

Se taie ceapa mărunt, la fel se face şi cu ardeii şi roşiile. Cârnaţii se taie felii. Cârnaţii se pun la călit în puţin ulei, se lasă câteva minute până se perpelesc puţin. Se adaugă ceapa, ardeii şi porumbul şi se mai lasă pe foc aproximativ 2 minute, amestecând din când în...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală carnea, se condimentează.

Se curăţă morcovul, se taie felii şi se aşează jumătate din cantitate într-un vas de yena.

Carnea se aşează pe patul de morcov, iar pe deasupra se mai presară câteva felii tot de morcov.

Se adaugă apa si se bagă la cuptor...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală şi se curăţă bine ficăţeii de pui, apoi se sărează si piperează. Ceapa se taie fâşii, usturoiul feliuţe.

Se pune totul într-un vas de yena, se adaugă sucul de roşii şi se amestecă. Se adaugă  apă (sau vin cu apă).

Se bagă la cuptor la foc mediu aproximativ 30 de...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Pentru că nu am vrut să mă complic, dar nici să prăjesc carnea în ulei sau unt, am decis să o fac la cuptor.

Am spălat carnea, am bătut-o bine să se subţieze puţin şi să se frăgezească, am sărat-o şi piperat-o, am adăugat şi puţin cimbru iar apoi am pus-o într-un vas de yena pe un...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Pentru început se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu praful se sare şi se adaugă şi zahăul treptat. Când se formează o spumă albă şi densă, ca pentru bezele, se adaugă apa fierbinte şi se amestecă uşor cu o lingură de lemn. Se adăugă apoi gălbenuşurile  pe rând şi se amestecă pentru a...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca
Se freacă brânza cu sare şi piper şi se adaugă tonul scurs bine de suc.
Se fierb ouăle, se curăţă de coajă, se taie pe lung pe jumătate, se scoate gălbenuşul şi se umplu cu mixul de mai sus. Puteti să folosiţi şi gălbenuşul la umplutură dacă nu aveţi probleme cu...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală carnea, se bate puţin pentru a se frăgezi, se sărează şi piperează. Se curăţă usturoiul şi se pisează, se freacă cu puţin ulei şi sare, apoi peste el se adaugă bulionul şi se amestecă bine.

 

Carnea se aşează într-un vas de yena iar peste ea se adaugă sosul se...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală pulpele de pui, se sărează şi piperează şi se adaugă şi busuiocul. Se întind pe un fund de bucătărie şi se presară pe fiecare dintre ele fâşii de kaiser şi felii de măsline. Se împăturesc apoi ca o carte şi se aşează în tavă/vas de yena în care se stropeşte în prealabil puţin...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se pun la fiert într-un vas laptele, zahărul şi untul. Se adaugă apoi şi cacaoa după ce s-a topit untul şi se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloaşe. Se lasă la fiert, iar atunci când laptele dă în foc, se sting gazele şi se lasă la răcit. În timp ce compoziţia de mai sus se răceşete,...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală pipetul de pui şi se taie fâşii. Se freacă brânza cu sare, piper şi ce condiment mai vreţi.

Se ia câte o felie de piept de pui şi se intinde pe un fund de bucatărie. Se adaugă o felie de şuncă presată şi o lingura plina de brânză. Se rulează şi se împachetează în staniol....

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Carnea de pui se spală bine şi se taie cubuleţe, nici prea mici, dar nici prea mari. Se prepară sosul în care se va lăsa carnea la marinat cel putin 2 ore, astfel: se amestecă iaurtul su praful de usturoi şi praful de curry, se pune şi putină sare şi putin...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Mai înţâi se freacă zahărul cu untul pănă se omogenizează, apoi se adaugă ouăle unul câte unul şi se mixează. După aceea se adugă făina în ploaie, esenţa şi praful de copt.Se iau formele de cupcakes sau direct hârtiuţele şi se pune în fiecare câte o lingură din compoziţia formată mai...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca
Se curăţă toate legumele, se taie rondele şi se pun la fiert în apa care trebuie să le acopere în întregime. Se adaugă sare şi se lasă pe foc aproximativ 30 de minute, cu vasul acoperit. Când legumele sunt fierte, se mărunţesc cu ajutorul unui blender sau se pisează cu o...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Mai întâi şi mai întâi spălăm bine orezul în vreo 3 ape şi îl lăsăm la înmuiat până pregătim legumele. Luăm ceapa, morcovul şi ardeiul şi le tăiem mărunt. Încingem câteva linguri de ulei într-o cratiţă şi punem ceapa la călit timp de 2-3 minute. Cănd aceasta îşi schimbă culoarea şi devine...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se spală orezul în mai multe ape, apoi se pune într-un vas cu apă şi se lasă la înmuiat. Se pune laptele la fiert, iar atunci când dă în clocot, se adaugă orezul. Aveţi grijă să nu se umfle laptele şi să murdăriţi aragazul, amestecaţi din când în când.

Lăsăm la fiert aproximativ 10...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se poate folosi atât spanac crud, cât şi spanac congelat. În cazul celui crud, el trebuie mai întâi fiert şi tocat mărunt. Se încinge uleiul într-o cratiţă si se adaugă ceapa tăiată mărunt. Se lasă câteva minute, timp în care amestecaţi puţin, până îşi schimbă culoarea. Se adaugă lingura de...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca

Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă, incorporând treptat zahărul. Se va forma o spumă albă şi tare, ca o bezea. Gălbenuşurile se freacă împreună cu uleiul adăugat lingură cu lingură şi cu un praf de sare. Când gălbenuşurile îşi schimbă puţin culoarea se adaugă peste albuşuri şi se...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca
Mai întâi  preparăm aluatul în care vor fi înfăşuraţi cremwurştii. Puteţi să folosiţi foietaj din comerţ (Linco), însă nu ies chiar la fel, sunt puţin mai greţoşi.
 
Prin urmare, iată cum preparăm aluatul: încălzim apa (să nu fie firbinte, altfel riscăm să nu...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
Incarcata de:
Raluca
 

Stiri, noutati

Festivalul Toamnei la Roman 5 - 6 octombrie 2013

         Cele trei entităţi (Zahăr Mărgăritar, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, Primăria Municipiului Roman) au decis ca acest eveniment să fie...

Campionatul International de Gatit in Aer Liber - Cupa Aradului 2013

„Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber” este un eveniment tip competiţie şi este organizat la nivel internaţional. La acest  eveniment participă...

mai multe stiri...
Miscare si Alimentatie sanatoasa cu Florentina

Pawpaw

Pawpaw este cunoscut si ca papaya, banana de preerie sau banana Ozark si este un gen de opt sau noua specii de arbori mici cu frunze mari si fructe, native pentru America de Nord.

Ultimele comentarii

dianaddd1 -  Schwaben-Hof Gast...

Privelistea, aerul curat si mancarea specific nemteasca , te imbie la o mica escapada din cotidian. :)

 
pontri24 -  Schwaben-Hof Gast...

Superb ca si locatie, mancare si deservire super ok.Gazde extraordinare de amabile :)

 
moldovan.adrian.14 -  Schwaben-Hof Gast...

Locatia superba, mancarea foarte buna :) dar cel mai important implicarea proprietarilor la gatit :) Sunt gazde perf...

 
levi.szasz.7 -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare excelenta. Locatie retrasa,dar deosebit de frumoasa. Pret corect,un pic piperat poate. Servire ok.

 
darabont.bianca -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare gustoasa, raport calitate-pret relativ echilibrat, cantitate suficienta.

 

Schwaben-Hof Gasthaus

Restaurantul Schwaben-Hof Gasthaus va asteapta sa-i treceti pragul pentru a putea gusta din mancarea pregatita cu multa dragoste. 

Vino sa incerci specialitatea casei Coada de bovina in sos de vin rosu, sau poate cel ma...