Profil utilizator

Pseudonim: daciana.sabau
Total retete: 7
Total articole: 0
Despre mine
 

Retetele mele

Aperitive cu legume

 

Va inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti la executarea celui...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Budinca

Aveti nevoie de foarte putine ingrediente, practic pentru fondue folositi doar  ciocolata... amaruie in cazul meu (oricum ar fi de preferat o ciocolata de...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Cocktailuri

Amestecati intr-un pahar vodca, sucul de rosii si zeama de la lime. Reteta originala recomanda la trei masuri de vodca, sase masuri de suc de rosii si o masura de zeama de lamaie sau de lime. La aceste ingrediente se adauga cate putin din: sosul Worcester,...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Farfalle

Puneti apa la fiert intr-o oala, si fierbeti pastele 7 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Adaugati in apa putina sare si o lingura de ulei. Scurgeti pastele, le asezati in farfurie si razuiti peste parmezanul, in functie de preferinte, cam 25-30 grame per farfurie, asta in...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Mancaruri

Se spala dovlecei si zucchini si se curata de coaja. Eu am folosit 2 dovlecei mai micuti si un zucchini de marime medie. Pe urma dati prin razatoare dovleceii si ii scurgeti de...

 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Pui

Se feliaza pieptul de pui in fasii subtiri (asta daca nu le-ati cumparat deja gata feliate), se spala si se sterg cu servetel de bucatarie. Pregatiti intr-o farfurie faina, in alta ouale batute putin peste care adaugati oregano, sare si piper, iar in a treia...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 

Tartine

Taiati franzela in doua, dupa care se taie in jumatate. Pregatiti crema de branza de vaci astfel: amestecati intr-un bol branza de vaci cu semintele de susan, sare si piper si taiati o parte din chives, marunt.
 Curatati...
 
Complexitate: 
Cost: 
Timp de preparare: 
 

Articolele mele

 

Stiri, noutati

Festivalul Toamnei la Roman 5 - 6 octombrie 2013

         Cele trei entităţi (Zahăr Mărgăritar, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, Primăria Municipiului Roman) au decis ca acest eveniment să fie...

Campionatul International de Gatit in Aer Liber - Cupa Aradului 2013

„Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber” este un eveniment tip competiţie şi este organizat la nivel internaţional. La acest  eveniment participă...

mai multe stiri...
Miscare si Alimentatie sanatoasa cu Florentina

Maia

Procedeu natural de fermentatie (care poate dura pana la 7 zile pentru prima maia creata) utilizat pentru producerea painii sau a vinului prin stimularea cresterii drojdiilor naturale din bobul de grau; plamadeala. 

Ultimele comentarii

dianaddd1 -  Schwaben-Hof Gast...

Privelistea, aerul curat si mancarea specific nemteasca , te imbie la o mica escapada din cotidian. :)

 
pontri24 -  Schwaben-Hof Gast...

Superb ca si locatie, mancare si deservire super ok.Gazde extraordinare de amabile :)

 
moldovan.adrian.14 -  Schwaben-Hof Gast...

Locatia superba, mancarea foarte buna :) dar cel mai important implicarea proprietarilor la gatit :) Sunt gazde perf...

 
levi.szasz.7 -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare excelenta. Locatie retrasa,dar deosebit de frumoasa. Pret corect,un pic piperat poate. Servire ok.

 
darabont.bianca -  Schwaben-Hof Gast...

Mancare gustoasa, raport calitate-pret relativ echilibrat, cantitate suficienta.

 

Schwaben-Hof Gasthaus

Restaurantul Schwaben-Hof Gasthaus va asteapta sa-i treceti pragul pentru a putea gusta din mancarea pregatita cu multa dragoste. 

Vino sa incerci specialitatea casei Coada de bovina in sos de vin rosu, sau poate cel ma...